Χρήμα

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!Έρχεται ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ…

Ρώσοι οικονομικοί αναλυτές δηλώνουν πως αν οι ρευστοποιήσεις συνεχίσουν και αν ο Ντόναλντ Τράμπ τηρήσει  τις υποσχέσεις του για τις οικονομικές δαπάνες Ουάσιγκτον, Πεκίνο και  Μόσχα θα χρειαστεί να συνομιλήσουν με τους δανειστές  προκειμένου να αναδιαρθωθεί το χρέος των ΗΠΑ.

«Όταν θα έρθει η στιγμή που Κίνα,  Ιαπωνία,  Κορέα ή κάποια άλλη σημαντική κάτοχος του χρέους των ΗΠΑ χάσει  την πίστη της  [σε αμερικανικά κρατικά ομόλογα], τότε ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η  διαδικασία θα είναι μέσω διαπραγματεύσεων»,αναφέρει Ρώσος αναλυτής.

Και συνεχίζει λέγοντας:‘’Οι  στόχοι των συμβούλων  του Τραμπ είναι οι ίδιοι με αυτούς που επιδίωκαν όταν πάλευαν για νίκη  επί της Χίλαρι Κλίντον, «να καθυστερήσουν  όσο το δυνατόν περισσότερο το αναπόφευκτο, και για να διατηρήσουν  το σημερινό status quo για όσο το δυνατόν περισσότερο».

Όπως φαίνεται οι υποσχέσεις προεκλογικά  του νεοεκλεγέντα Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ πως θα  επενδύσει σε υποδομές των ΗΠΑ δύναται να ωθήσει τον πληθωρισμό προς τα πάνω , αναγκάζοντας την αμερικανική τράπεζα (Federal Reserve) να αυξήσει τα επιτόκια.